eBay Slider

Starten van uw onderneming

Speciaal voor startende ondernemers...

In uw startersjaar denken wij met u mee!
Wilt u kwaliteit koppelen aan een aantrekkelijk aanbod?
Bij ons krijgt u het eerste jaar 30% korting op de toch al scherpe tarieven!

Bel ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of stuur een email naar info@vwaa.nl
U kunt ook dit formulier invullen, dan nemen wij zsm contact met u op.


Veel Nederlanders in loondienst overwegen steeds vaker een eigen onderneming te starten. Vaak wordt daarbij te weinig aandacht besteed aan administratieve en fiscale verplichtingen.

Een goede voorlichting bij de start van uw onderneming maakt de kans op succes vele malen groter. Iedere onderneming is nu eenmaal anders. Bent u ZZP'er of wilt u een BV, een maatschap of een VOF oprichten? Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in!

Administratiekantoor VWAA is er in gespecialiseerd om startende ondernemers niet alleen bij de start, maar ook tijdens de uitoefening van de onderneming intensief te begeleiden. Al onze mensen zijn goed opgeleid en hebben ervaring in het bedrijfsleven. Wij hebben specialisten in huis op het gebied van fiscaliteit, boekhouding en loonadministratie. U doet bij ons altijd zaken met één vast contactpersoon

Bij de start van uw onderneming verzorgt ons administratiekantoor de aanmelding bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. We kunnen u adviseren in de keuze voor uw zakelijke bankrekening en begeleiden u met het opzetten van uw administratie. Tevens kan onze belastingadviseur u als zelfstandig ondernemer adviseren over diverse belastingzaken.

Wilt u met ons kennismaken? Maak dan gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek. Bel 078-6117120 of stuur een e-mail.


Haal- en brengservice

Speciaal voor onze klanten hebben wij een unieke haal- en brengservice!

Elke maand of elk kwartaal (afhankelijk van uw aangifte-periode) kunnen wij de administratie bij u komen halen en brengen deze na verwerking weer bij u terug!

Wij zijn al ruim 15 jaar actief in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Gelderland en Zeeland.